The Beach is back

Inspelningar

Publicerad 2010-03-31 22:03:45 i Vardag,


Det är så sjuuukt!
Min mp3 får då och då spatt och nu har den gjort det igen.
När jag skulle föra över en låt så stod det att minnet var fullt, vilket var konstigt.
Jag kom då på att jag hittat mp3n påslagen för ett tag sen, så jag gick in för att kolla om den spelat in något (den har en mikrofon) och mycket riktigt.
Den har spelat in två filer, en på 557 kb som var 26 s lång och en fil som var 387 mb och 5 h 7 min lång (!).
Omg liksom.
Som vanligt kan jag inte låta bli att lyssna på filerna för att se om den spelat in något intressant och jo, den hade lite intressanta ljud.
Den har spelat in när jag och kusinen åt McD-käk hos mig innan hon skulle åka härifrån, dessutom ett telesamtal om fest i Öret, ljud ifrån tvn, ytterligare ett samtal, Helge Skoogs röst ifrån "Halv åtta hos mig" och lite brus innan minnet tog slut.
Jag tänkte att det skulle vara hemskt att höra sin egen röst, men näe, inte den här gången.
Nu ska jag ta bort de filerna helt och hållet iallafall, visst, jag tänkte först att det vore kul att ha kvar den stora filen som man hör pratet i bakgrunden på, men nä, det som hände då tänker jag glömma.
Skål! :P

Om

Min profilbild

The Beach is back

Gillar det nyaste nya och vill vara först med det senaste. Har därför en hög dos nyfikenhet och vill VETA saker (Google=BFF).

Lever för långa lyxfrukostar, musik med tempo, träning som får hjärtat att slå snabbare och är även ständigt på jakt efter att fynda, som den halvsmålänning jag är.

Och om inte det vore nog är jag ganska rolig också.

Kontakta mig på: strandbloggen @ gmail.com







Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela